The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Harlem Shake yang macam bangang -_-"

Assalamualaikum

Mula-mula sekali,aku nak mintak maaf kalau tajuk entry aku kasaq bebenor.Tapi itu menunjukkan aku sangat tak suka dengan dance ni.

First aku tau pasal Harlem Shake bila aku bukak Twitter. Dekat trends tu,mata aku nampak perkataan Harlem Shake ni.Mula-mula tu aku ingatkan coconut shake versi baru ka,apa ka... Rupanya dance yang aku tengok dah macam orang kena sawan. -_-"

Gila -_-"

Aku tak boleh tahan tengok video koleksi Harlem Shake versi Malaysia punya. Serius aku malu. Dengan yang bertudung pun menari teruk!


Based apa yang aku tengok video ni,Harlem Shake ni start dengan sorang guy or girl menari sendirian dulu dengan pakai helmet or something yang cover muka. Lepas sampai part lagu yang kat mana tak tau (nanti hampa tengok video,hampa tau la depa sama kat mana), orang yang di sekeliling orang tadi akan start ikot menari jugak. Macam gaya kena pukau la lebih kurang. Ni apa yang aku tengok video Harlem Shake ni la.

Aku nak tanya..apa benda la dance yang merapu ni?Dulu Gangnam Style..La ni benda ni pulak. Hari-hari trends kat twitter. Mai mana muncul tak tau la. Orang kita,benda pelik-pelik sikit,mula la nak ikot-ikot. Terloncat sana,terguling sini.

Ok dah..makin lama makin berapi ayat aku nanti.Sekian :))


p/s: Dunia akhir zaman...

Labels: , ,

©