The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Bila Health Sains chat dengan IT

Assalamualaikum


Semalam,aku boring gila.Tambah pulak,aku bancuh nescafe segelas besaq sebab nak stay up.Tak boleh tidoq sampai ke pagi.Kononnya nak buat report yang dah berminggu tak siap-siap lagi. Baru aku kalut nak buat padahal dah sebulan lawatan yang aku pi hari tu. Hujung bulan kena hantar.

Pengsan -_-"

Dalam dok melayan mata yang tak mau tidoq ni,aku pun online la sat.Sat la sangat.Ni la akibatnya kalau buat kerja kena guna laptop.

90% kat fb,twitter,blog...10% on kerja.Ni fakta.




Aku chat dengan sorang kawan lelaki ni.Budak poli kos IT.Gurrrlpp..memang beza la dengan kos aku.Tak pa..tak pa..no hal.Kami banyak menyembang bab study.Baik tak kami?Poyo poyo..

Dia cerita pasal IT..Aku cerita pasal Sains Kesihatan.Dia ternganga..aku pun ternganga. Mana la aku nak tau pasal hardware-hardware ni.Programming,coding apa bagai..Dulu ya la kot aku buat robot,belajar sikit-sikit bab coding ni even robot jalan tak ikot pa diprogrammingkan.

Gila punya robot.



Dia pun blurr jugak pasal benda pa kesihatan awam,sama ke dengan doktor,tugas kos aku ni apa,siap suruh terang bagai..Senang cerita,aku suruh dia google.Detail and banyak info boleh dapat.

Bukan pa..aku malas dan tak tau nak terang macam mana.Sori bro..

Aku pun heran.Awat la yang dia nak tau sangat ni.Laaa..Upanya mak dia doktor kesihatan awam.Dia saja nak tengok aku terang macam mana.Kurang asam gula garam betul budak ni -_-"

Dia memang beza dengan aku.Malam-malam kalau nak suruh aku bagi idea,memang blurr. Tapi dia,malam-malam la banyak ilham.Ilham datang kat aku time pagi.So??Haaha..tak dak pa..Sebab tu aku suka study time pagi2,bukan malam :))

Sekian..tu ja nak cerita pun.Hilangkan kebosanan sebab aku dah nak termuntah mengadap kerja aku ni.

Ok bye..

Labels: , , , ,

©