The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Hello Baby MBLAQ is the BEST!!!

Assalamualaikum

Semalam,aku baru habis tengok Hello Baby Seasons 5 (Guest:MBLAQ).Sekarang aku tak tau dah berapa seasons.Ni show macam satu group idol kena jaga baby or budak2.Tapi MBLAQ ni kena jaga 3 orang budak umuq 5 tahun yang datang dari multicultural famili! Perggghh.. Memang comel la.Kacukan ^^,

Lauren- anak kacukan Korea-Canada
Dayoung-anak kacukan Vietnam-Korea

MBLAQ's son, Leo-anak kacukan France-Korea

Comel kan?Tapi memang budak-budak ni sangat sporting.Cerdik jugak.Kadang-kadang ja nakal and tak mau dengar cakap papa-papa MBLAQ ni.

MBLAQ

Smart kan?Haaha..aku suka lagu depa, It's War.




Semua ada 12 episode.Aku tengok dalam masa 2 hari.Sebab memang aku nak tergelak la. Bayangkan kena jaga budak tanpa ada mama!Hahaha

Time ni Leo nangis sebab dah kena berpisah dengan MBLAQ -episode akhir-





Kadang-kadang,mai part yang sedih tu,aku boleh pulak teriak sekali dengan budak-budak ni. Episode last la yang paling touching sebab 3 orang budak ni dah kena balik rumah masing-masing. 3 bulan dengan MBLAQ ni memang la akan jadi rapat kan? :')

Ok yang tu ja..aku just nak gitau yang aku lebih suka layan show macam ni daripada drama korea.Serius!

I MISS HELLO BABY WITH MBLAQ....

p/s:Running Man tok sah dok cakap la,tiap2 minggu layan.Haha

Labels: , , ,

©