The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Aku pun nak terbang jugak...

Assalamualaikum..

Hai.Aku memang tak sihat ari ni.Ni akibat termelantak daging cincang masak bbq,kepala aku pusing-pusing ja.Darah naik la tu.Dah agak dah.Ni bukan kes aku pening kepala,then aku nak terbang.Haahaha..aku nak terbang ke oversea macam kawan-kawan aku yang lain.
Walaupun aku tau agak mustahil tapi di mana ada kemahuan,di situ ada jalan.

credit to google

Aku ni jenis kuat jeles dengan orang lain.Senang cerita,kuat dengki.Tapi dengki aku tu benda yang baik sebab aku jadikan sebagai dorongan untuk jadi macam diorang.Tak sampai musuh-musuh ni.Tak baik kannnnnnn....hehe.Ramai dah kawan-kawan aku ni fly sambung study kat merata ceruk dunia ni.Masing-masing tengah dok mencapai impian masing-masing. Doktor la..engineering laa..arkitek la..memang hebat kawan-kawan aku ni.Proud to all of you.Harap-harap ada la rezeki nak jejak kaki kat luar negara macam hampa semua.Even time tu hampa semua dah graduate dan balik Malaysia.Tu kalau da yang nak balik.Haha.

Ok itu ja.Pray for me.Maybe 4 or 5 years lagi.Siapa tau kan?Jika diberi rezeki dan umur yang panjang,bolehlaa aku terbang nanti.Hahaha..ok bubyep

Assalamualaikum...

Labels: , ,

©