The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Aku Menyesal

Assalamualaikum

Cewahhh..tengok tajuk tak boleh blah!Hahaha..ok memang aku menyesal.Menyesal sebab buat sesuatu benda tu tanpa pikir dahulu.Main sedap ikot hati ja.Last-last,mula la dok menyesal tak tentu hala.Pa benda la yang aku dok menyesal la ni?Ok note-note masa aku study kat pasum dulu.Aku dah jual kat kitar semula dan sekarang,aku dok terhegeh-hegeh cari balik untuk study. -_-"

Arghhh...memang aku ni letak akal kat kepala lutut la time tu.Aku bajet macam dah tak guna semua note-note tu.Senang hati ja aku kumpul,letak dalam kotak,dan bagi kat mak sambil kata,"Mak,dah tak guna semua ni.Semak bilik ja.Nanti nak tambah dengan buku baru.Mak jual la.Hehehehe,".Last2....amik kawwww..!!



p/s:Nothing I can do now to get back all my notes. *padan muka aku*

Labels: , ,

©