The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
4 Hari yang SUPER OHSEM!

Assalamualaikum

Hai my sweeties!Aku rindu hampa,tau dak?HEHEHE..

Hari ni,aku baru balik dari Kem Badan Pertolongan Cemas (BPC) kat Titi Hayun,Yan,Kedah. Aku pi kat sana 3 hari ja (18-20 Januari 2013). Banyak benda aku nak cerita.Pasal kantoi dating sampai kena tangkap dengan komander,kena jalan hampir 100 meter,dan macam-macam lagi la.Memang ohsem la kem ni!Ingat boring gila.HAHA..

Sabar sabar..aku pun nak cerita pasal lawatan Geng Enviromental Health ke Ipoh,Perak pada hari Rabu (17/1/2013) sehari lepas lawatan ke Sedim.Sakan aku ni.Semua benda nak cerita.Ehh benda best mesti la kena habaq mai.HAHAHA..

Tapi la ni aku busy.Lepas lawatan ke Sedim dengan Ipoh,banyak report kena buat.Ingat pi sana saja-saja syok ka?Memang umpama mimpi dalam mimpi laa derr.Hahaha..

Laptop aku rosak beb..susah aku nak online jugak.So lambat sikit la nak update blog pun.Ni pun aku pinjam laptop member katil sebelah.Tenks Yaya..aku gian nak online la ^^,

Ok tu ja.Sekian... :))



Labels: , , , , ,

©