The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Fan tulis surat untuk scandal G-Dragon Big Bang

Assalamualaikum

Hai hai!!

Sebelom ni,tetiba aku terbaca pasal scandal G-Dragon (Big Bang) dengan model Jepun, Kiko Mizuhara.Depa berdating ka?Ada aku kesah..hahahaa..Biarlah dia nak date dengan sapa pun.Bila berhadapan dengan fan yang over fanatik ni,tersangat menyampah terok ok.

G-Dragon! :))
Kiko Mizuhara...u are cute girl 
Ada satu gurl ni yang post something kat tumblr dia.Memang la ikot suka hati dia nak tulis apa pun tapi benda ni agak menggelikan usus besar aku.Hahahaha..

Surat tu bunyi macam ni.Aku baca yang bahagian atas je la.

Dear Kiko,
Please take care my ex-husband,G-Dragon and so bla bla bla...
He need more love so please give it..love him like I do :'(
I hate you Kiko but because u are a model,so I like u a bit.
I love fashion too..

Uweekkkkk...sejak bila GD tu kawen?Hahaha.Maybe berangan terlebih kot.Tak payah la perasan sangat sampai tulis macam tu.Aku pun tak tergamak nak ngaku GD tu suami or ex.Crush boleh tahan lagi laa -_-"
Kesian si Kiko.Tak pasal-pasal kena bash kat Twitter dengan VIPs pasal scandal ni.
Batak perasan si GD tu nak tengok hampa dan amik sebagai awek.Hahahahaha

So over fanatik.Biasa biasa sudah.


Labels: , , , , ,

©