The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Hashtag Sentap!

Assalamualaikum

Hai my sweeties!Hari ni aku baru balik dari Penang.Saja berkelah dengan famili time hujung minggu ni.Malam-malam macam ni memang aku online twitter dan aku akan fokue dulu kat trends tu.Tapi malam ni aku #Sentap sikit beb!Sebab aku nampak Ayuni.Dalam kepala aku,sapa minah ni?Awat tetiba dia jadi trends ni?Selalunya nama retis yang tetiba trends mesti kena bash or something yang tak ok.Yang ok tu kadang-kadang je OK.

Aku scroll sampai ke bawah tweets pasal Ayuni ni.Ok budak ni tak mengaku dah dia Malaysian saat dia tulis post tu.Post yang bawah ni:

V
V

sumber twitter


Seriously aku terkejut beb!Fanatiknya minah sorang ni.Aku pun minat jugak kpop yang tak berapa fanatik sangat la tapi Malaysia sentiasa di hati ok.Dah la letak gambar Seungri (BIG BANG) dengan ayat yang yuckkss! Yang sangat menggelikan tali perut aku,not Malaysian anymore?Haha. So dah jadi warganegara Korea la ni?Malaysia patot hantar dia ni kat negara bergolak. Baru la tau nak insaf betapa bersyukurnya jadi rakyat Malaysia tau.Senang-senang nak lucutkan kerakyatan sendiri. Debahhhh.. -_-"

Kalau ada orang tak minat kpop,tak payah la nak overr dose hate them ok!Itu citarasa mereka. Pahe dop? Kawan-kawan aku ada ja tak minat kpop bagai ni.Famili aku pun tapi aku relax ja.Relax la kawan..kpop je pun.Dont emo-emo sangat.Tak dak pekdah pun ang nak mengamuk bagai sampai nak lucut kerakyatan sendiri.PATI pun ramai nak jadi warganegara Malaysia.Kalau depa boleh jadi,tak da la masuk negara ni secara haram.Iyo dop?Hehehe..ok dah dah.Minah ni pun dah minta maaf sebab sikap dia yang keterlaluan ni (sumber twitter).Bebudak lagi.Tak paham tindakan dia tu.Ikot perasaan lebih -_-"

Dengar cerita,budak ni hangin sebab ada artis kpop kena baling dengan sampah dan diboo boo time shout awards? #lol

Ok assalamualaikum..
Bubye... :))

p/s:Panas hati ayat last post dia tu..Nasib dia dah private belog dia...

Labels: , , ,

©