The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Oppss Sila Beringat Sendiri!

Assalamualaikum

Hai my sweeties... ^^,

Buat peminat kpop yang selalu tengok Inkigayo ke,Music Bank ke..apa-apa jela,mesti tau kan pasal Mnet Asian Music Awards (MAMA) 2012?Kalau tahun lepas kat Singapore,tahun ni kat Hong Kong pulak.Ada live streaming ok kalau berminat nak tengok.Klik kat sini ye untuk live streaming.Tapi aku ada benda yang nak dikongsi untuk hampa.Scroll sampai bawah ye.







Layan,layan jugak..solat jangan lupa ye.hehhehe
Buat yang wajib dulu,solat tak tunggu kita.Renung-renungkan ^^,

*planet mitoki ada internet tak ea?*
p/s:Aku harap wifi kat rumah aku ni ok ja petang ni dan no probs masa live streaming nanti.HEHEHEHEHE...SALAM JUMAAT ^^,

Labels: , , , , , ,

©