The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
I hate you,CRUSH?

Assalamualaikum

Hai ollz..dah lama tak cerita pasal crush kan.Tadi aku rasa boring.Tak ada kerja kan so pi la stalk fb kawan-kawan tercinta ni.Saja nak tau updates terbaru mereka ni.Tiba-tiba aku terbuka fb crush aku dulu.Time zaman SPM aku dulu.Tak sangka kami dah tak friend.Sejak bila,aku tak pasti.Aku naik hairan jugak.Kenapa dia remove aku?Yang lain tak pun..


Memang aku tak berapa kisah sangat tapi aku just nak tau sebab,kenapa dia dah tak unfren aku kat fb.. Bukan kita kawan ka selama ni?Pernah study sama-sama..grouping sama-sama.Ok dats enough.Just memory long time ago...and we are not friend anymore.You ask for it.




p/s: I dont care ok..seriously!

Labels: , , ,

©