The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Jom UP Follower Sampai 1000++

Assalamualaikum

Hai u ollz..hari ni aku dah balik rumah.Buat survey kat George Town hampir nak seminggu jugak la.Memang "best" u!Hahaha.ok pasal pengalaman aku yang "tip top" tu nanti dicerita kat entry lain.La ni aku nak join satu segmen yang best oiiihh!Jom join ramai-ramai.. sambil ramaikan follower plus tambah kenalan kat dunia blogging ni.Pergghh..ayat sangat boleh blah.Hehehe..klik banner kat bawah ni ye.Tenkiu sangat2 ^^,


p/s:Ada benda aku nak cerita pasal aku kat Penang tu.Hahaha..rindu pulak kat "abang toilet" tu.ok sangat gatal!Byep :P

Labels:

©