The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Aku memang sengal dan "kejam"

Assalamualaikum

Hai.
Hari ni aku pi tengok wayang dengan kawan aku,Puteri kat Kulim Landmark.Filem Istanbul Aku Datang.Memang best filem ni dan lawak pun ada jugak.So pi la tengok ye.Cerita kat sini tak best la.Hahaha..So awat aku cakap aku sengal dan kejam?Bila aku pikir balik, memang pun.

Aku jadi macam tu hanya untuk lelaki saja.Tak perlu nak bagi muka sangat.Nanti mengada. Dan lelaki,jangan suka ambik kesempatan ok.I hate it!Aku selalu terjebak dengan situasi macam ni.Dan akhirnya,aku jadi super sengal dan sedikit kejam.Nasib bukan super gedikss.



Kalau aku tak suka kat sorang mamat ni,segala mesej dan kol aku tak layan ok.Aku tak belagak tapi kadang-kadang naik menyampah bila mengada sangat.Kawan buat cara kawan ok.Jangan lebih-lebih.Kalau dah jodoh,aku terima ja.Asal tak balas mesej dalam masa 1 minit,konpem kol tak henti-henti.Dan aku buat bodoh,buat pekak.Dah la time aku tengah study.Agak-agak la nak mesej hari-hari.Bukan ada benda pun nak cakap.Mengalahkan orang yang kapel.

Asal aku baik sikit,layan mesej elok-elok,mula la nak menggatal panggil "sayang2".Dan aku tak suka orang panggil aku 'sayang' tanpa sebab.Dan aku tak akan panggil tanpa sebab jugak.Kawan je tau,bukannya ada apa2 hubungan pun.Aku bajet "hot"?Super sengal dan kejam?Baik digelar sombong daripada digelar perempuan murahan.Full stop.


Labels: , ,

©