The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Aku nak jadi domain untuk website MNET boleh tak?

Assalamualaikum

Hai.

Aku naik hairan dengan website Mnet Asian Music Awards (MAMA) 2012 sebab aku fail nak bukak ok.Fanpage asyik dok tweet untuk vote,tapi memang aku tak boleh nak bukak sampai ke sudah.Memang tak penting pun tapi aku saja syok-syok nak menggedik vote sekali untuk Big Bang dan YG family.Aku siap tanya kat youtube lagi nak tau sebab apa aku tak boleh bukak website ni.Hoooooohoooo...ramai komen beb!Betapa rapatnya V.I.P negara-negara lain.Walaupun aku guna broken english jugak tapi  nasib ada yang paham.Orang tu Malaysian.HAHAHA..

Big Bang!!

Walaupun aku tweet kat G-Dragon tak pernah dilayan,it's ok.Memang la sebab bukan dia paham bahasa melayu pun.HAHA..


Cute kan my GD??Walaupun ayah aku selalu cakap muka dia macam maknyah siam.Hahaha. Terima ja :))

Sebab tu aku rasa macam nak jadi domain website ni.Habis aku kawal dan remove mana-mana nominees yang kacau line Big Bang.Sebab ranking Big Bang semakin menurun..Bersaing secara tak sihat.Tak elok untuk diamalkan.HAHAHA..Sekian :))

Labels: , , ,

©