The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Diperli Dalam Twitter sebab Safee -_-"

Assalamualaikum

Hai my lovely sweeties..!
Semalam bola sepak Malaysia lot lawan dengan Laos,memang twitter hangat gila.Time Harimau Malaya jumpak Singapore pun,lagi-lagi la hot sebab kalah.Tapi alhamdulillah sebab Malaysia menang 4-1 dengan Laos.Aku sambil tengok bola,tangan laju ja jadi pengulas kat twitter ni.Hahaha..bukan pa.Best kot.

Tapi yang tak berapa nak suka sangat laa..aku tertweet pasal Safee Sali semalam sebelom dia jaringkan gol kat minit berapa entah.Aku geram la sebab banyak peluang dah lepas. Dan aku pun tweetlaa macam ni:

Tweet untuk gol yang tak jadi kali 3



Tweet untuk gol tak jadi kali ke 6



Lepas Safee Sali sumbat gol untuk cubaan ke 7,aku tengok satu tweet ni macam tuju kat aku ja even tak dimention pun.Hahahaa.. *terasa*



Cehhhh...debah punya orang oihhh!Hahaha..termalu aku sat ok!


Bila semangat bola ni,macam-macam boleh buat.Nasib aku tak bet nak bog**l depan PV kalau Malaysia menang.Itu namanya bengap tahap ngekssss -_-"

Ok sekian.. :))

Labels: , , ,

©