The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Aku nak dunia fantasi macam Chalkzone!

Assalamualaikum


Hai my sweeties..!
Aku suka tengok kartun kat tibi sebab adik aku yang bongsu tu suka kawal remote dan bukak channel kartun ja.Thats why aku terpaksa layan sekali dengan dia.Hahaha..Tapi kartun yang aku suka tengok selain dari Spongebob ialah Chalkzone!Penuh dengan fantasi la kartun tu.


Bila masuk dunia chalkzone,semua benda yang dilukis akan hidup.Aku lukis rumah pun nanti rumah tu bergoyang menari-nari depan aku.Lukis senapang,boleh amik dan tembak orang yang aku tak suka.Walaweyhh..bahaya ni!ahahahaa...


Tengok...boleh bercakap dengan ulat beluncas.Punyalaa fantasinya.Sangat tak boleh blah tapi apakan daya,just kartun.Heeheehee


Aku rasa cerita ni just nak timbulkan daya kreatif dalam kalangan kanak-kanak.Tapi kadang-kadang melampau jugak untuk umur yang macam aku ni hah.Suka berimaginasi sendiri bila melukis.Mulalahh dok pikir kalaulah boleh lukis macam dalam chalkzone tu.Semua benda hidup bila dilukis. Hhahahaha...hadoihh.Walaupun kartun ni dah lama pun,aku still suka tengok. The Fairly Oddparents pun aku suka tengok jugak.Dah mengalahkan adik aku ja yang kaki kartun tu.

Ok sekian... (^^,)

Labels: , , ,

©