The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Jawapan kepada soalan yang ditag! hehe..


Assalamualaikum..hari ni saya ada masa yang agak lapang so dengan senang hatinya nak menjawab soalan tag yang dah ditag oleh member blogger.tenkiu..huhu..(^^,)


Saya jawan soalan tag dari cik munirah yang belom2 dijawab oleh ceq ni..hehe



1.Who is your best friend forever?One only.
Lappy saya.hehe..


2.If you have 5 million cash in your hand,what would you do??
Simpan separuh,bawak parents pi haji.simpan untuk adik2 dan masa depan.

3.What do you think about love?
cinta yang suci


4.What makes you are different with your friends?
err..suka membebel kot.haha

5.Which movies do you like the most?
the cronicals of narnia


6.Had you falled in love before?With who?
yes!with jae hee


7.How many languages do you know?Name it.
hanya bm dan english.bhasa korea coming soon..

8.What is the most important in your life?
my family and friends..


9.Give me 3 things that you love the most?
my family,my lappy and my blog

10.What is your reaction when one boy come to you and he says that he likes you?
jadi blurrrrrr...hahaaahaa..

11.When you feel so stress,what would you do?
pi tidor..pastu,makan..haha



Sekarang soalan dari cik wanie pulok..hehehee...


1. kartun feveret korang dari kecik sampai skrg?
doreamon....huhu

2. bila sedih, korang akan buat apa?
menyendiri sambil layan lagu jiwang.hehe


3. bila marah, korang buat apa?
buat bodoh kat sapa yang dah bagi saya marah.haha


4. adakah first impression terhadap seseorang selalunya betul berbanding sifat sebenar pelaku?
amazing..

5. adakah anda seorang shopaholic?
tak sangat.suka berjimat..hehe..*bajet*

6. 2 words yang terlintas dalam fikiran?
rumah dan makan.haha..


7. 4 impian yang belum tercapai dan ingin dicapai?
-dapat 4 flat setiap sem
-jadi dentist
-bawak parent pi haji
-beli rumah untuk famili
8. 4 sifat lelaki yang anda suka?
-beriman
-jujur
-caring
-romantik

8. 3 habit yang tak boleh nak buang?
-suka tidor
-suka berkira
-marah tetiba..haaha

9. 4 tempat yang korang teringin nak pergi?
-makkah
-pulau jeju
-paris
-melbourne


10. apa yang korang harapkan pada 5 tahun akan datang?
dah habis degree,jadi dentist,balas jasa mak ayah.huhu

11. moment yang takkan pernah korang lupa sampai bila2?
semasa annual dinner 3rd batch maktab dulu.so sweet..




Ok...dah habis menjawab.agak mencabar nak menjawab soalan yang kadang2 terpikir jugak..hhahaaha..tenks sebab sudi tags saya..


p/s: nak packing barang..dah habis final exam,balik kedah laaaaa.....hahahaha...

Labels: ,

©