The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Sue ask me to talk about 'him'.

Assalamualaikum..


1st at all,nak bagi amaran awal.Ni post yang boleh buat sesiapa yang baca akan termuntah segala warna.Haha..my fren,Sue Chang cadang (cabar) kat saya untuk buat entry post pasal someone.cesss....Sebab nak update,tak tau nak tulis apa.No idea.Ok2 post ni tak dak kaitan dengan cintan-cintun segala bagai.


Saya selalu kadang2 dok usha seorang mamat poyo style ni.Alaaa...satu group la katakan tapi tak sama kelas.Nasib baik.Haha.Kalau tak,tak jadi keja la nanti.Saya tengok,dia ada gaya tersendiri. Bajet macho pun ada jugak kadang2.Sekali imbas tengok,pergghh... macam Airel Zafrel.




Rasanya,saya suka mamat tu sebab dia ada iras-iras Airel kot.Ngeh3..Lagi satu,orang tu dah ada makwe laa...haishhh..macam mana saya tau?Of course kat FB.Selalu jadi stalker kat page dia.Tu la.Tak private lagi FB tu.Status in relationship gitu tau.Memang cun la awek dia.Padan la dengan orang tu pun.Sama hensem,sama cantek. Tapi rasanya,orang tu pun ada skandal dengan girl kelas dia.Oppsss...haha..kantoi sudaah.. Malas nak tau gosip2 ni.Huhu..


Sue Chang and Adawiyah,seriously aku tak tau nak gebang pasal dia.Ni kes menyahut cabaran la ni.Haha.Sebab aku tak minat serius pun mamat tu.Hahahahahaa..tak macam korang berdua..dah berpunya.huhuhuuuu....


p/s: Penah jadi kes macam ni ke time dolu-dolu??hehe..

©