The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Serius nak mengamuk!

Assalamualaikum..


Hari ni,memang masa agak free sebab kuliah time pagi ja.sempat la nak update n jengok blog kawan2 kan.hehe..tapi sejak kebelakangan ni,kira lepas balik cuti final sem 1 la,rasa sakit hati dan nak mengamuk macam drakula pun ada jugak.INTERNET WIFI dah jadi slow tahap gastropoda (snail garden).nak tengok bola time final malaysia lawan indon tu pom tak lepas. tersekat-sekat tonton tv3 tu tau.sekarang ni pun,nak loading blog,tok sah dok kata apa-apa la.lebih2 lagi blog yang banyak sangat widget dia..memang tahap slow dia tahap negatif la. serius..haha..


Sebab tu saya malas nak bukak blog ni.Kesabaran yang dah disemai dalam diri ni nak nipis dah.kena bagi tebal balik,banyak berdoa,dan jarangkan diri untuk online buat sementara waktu.yang lagi makin panas telinga ni,dengar cerita...ada someone dah curi line wifi kat kolej kami ni.pergghhh...selfish gila!come on la guy..nak main game pun,or apa-apa ja la yang ang nak buat,pikir orang lain sama k..ish3..bawak-bawak banyak bersabar la dengan orang macam ni..(-_-'').sori kawan-kawan yang dah tinggalkan jejak kat domoshout tu.saya tak dapat pi jejak blog anda balik.sob3..poblem ni la..:(


jangan buat ceq jadi hulk..!


p/s:nak buka page google pun tak lepas tau..haishhh...
©