The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Terima kasih nasihat tu.

Assalamualaikum..


Hari ni,saya bersorak sorang2 dalam bilik bertemankan secawan kopi dan muruku mak yang ditapau balik meraikan kejayaan Malaysia melangkah final bola sepak.haha..walaupun layan bola sepak sorang2,tapi tak pa la.asalkan dapat tengok.hehe..


Baru-baru ni,saya tengok kat chat box tu,ada seorang gurl yang hantar mesej.dia tulis ringkas ja.malas nak tempek gambar tu kat sini sebab penulisnya bagi link entah apa2. lebih kureng macam ni la ayat dia.
"Post awak menarik.tapi kena publishkan.tak la nanti macam syok sendiri menulis sorang".
Perggghh..memang time baca ni agak terkesima sat.tapi saya pikiaq positif.macam betol jugak pa yang dia cakap.tapi yang poblemnya,saya ni tulis merepek ja.malu la pulok nak publish kat mana-mana group blogger dalam fb.kalau terasa post saya tu ok sikit,baru la publish.kalau tak,memang saya syok sendiri la menulis.kalau yang sudi baca tu, memang depa terbaek la.huhu..

Saya bukan pa.Saya menulis blog ni suka-suka ja.Tak terpikiaq pulak nak jadi blogger sepenuh masa ni.masa tak mengizinkan.saya ni pun bukan reti sangat nak kejar-kejar trafik ni.just nak cari kawan..kongsi apa-apa cerita.just it..serius...hahaha..tapi saya hargai kat sapa-sapa yang sudi bagi nasihat ni.saya terima ja.don worry..hehe..


p/s:kalau ada masa,blogwalking kat blog kawan-kawan blogger ja yang mampu.huhu..
©