The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Jawab soalan yang ditag lagi.(^^,)

Assalamualaikum..


Waahh..saya kena tag lagi.Hehehe...tenks to Wan Niahix yang dah tag saya.Ok saya nak menjawab soalan tag ni tapi tak ikot rules boleh tak???Heheheee....lets start it!


11 things about me:

::suka sangat2 dengan kucing::
::minat dengan bola sepak::
::layan semua lagu yg sedap didengar::
::kadang2 bila free,layan drama korea::
::tak suka tension.sebab nanti sakit kepala::
::novel hlovate jadi keutamaan bila nak membaca::
::suka kaler hitam,putih,pink::
::tak suka melepak.buang masa::
::tak suka shopping sgt.buang duit::
::nmpak garang tapi tak sangat pun.haha::
::suka blogwalking kalau rajin::

Ni soalan-soalan dari Wan Niahix....----->>>>

1.ape name samaran yang salu korang gune?
cikumi, cb. umi, tieqa

2.Anak yang no brape?
anak sulung.hehe..

3. Siapa artis yang korang paling minat?
Jae Hee,Super Junior,Botak (juvana).

4. Pandai berenang x?
errrr...tak..hehehe...

5. Kalo pergi shopping, salu pergi dengan sape?
pi dengan famili..

6. Antara ibu dan bapa, yang mane korang lagi rapat?
both..hehe...

7. Suke tgk wayang x?
tak sangat..

8. Minuman kegemaran korang ape eyk?
ribena,teh tarik.tp kalau dh dahaga,minum ja air apa pun.haha

9. Korang suke makan makanan yang ade unsur kacang x?
tak..tapi kalau dh termakan,layan ja.hahaha...

10. Betul ke air soya boleh boroikan perut?
ye ke??tak tahu pulok.hehe..

11. Ape korang rase time bace entry ni...
rasa dihargai sebab ada orang sudi tag.huhuhu...

OK dah selesai menjawab.soalan yang simple but best nak dijawab..(^^,).tenks..

Labels: ,

©