The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Sayang gila-gila $%#?????

Assalamualaikum..


Hari ni,adik saya tetiba suruh saya baca 1 blog kawan dia punya.Saya yang agak boring ni dengan semangatnya pi la bukak.Gaya adik saya cerita pasal blog ni macam gempak sangat. Tu yang cepat-cepat nak bukak tu.Haha.Tak perli.Ni kenyataannya ok.


Laaa..ingatkan benda apa la tadi.Blog kawan adik saya ni memang cantek.Serius cantek. Ala-ala blog femes gitu.Serius tak tipu.Follower pun boleh la tahan.Tapi mostly post dalam blog ni pasal her boyfriend.Memang nampak sangat sayang gila kaw-kaw punya.Nak naik menyampah ada jugak time baca tu.Tak pa la.Dia sorang ja yang ada bf.Orang lain tak da. Haha.Yang tak tahan,ada 1 post tu,cerita pasal bf dia,punya la bersungguh-sungguh.Time buat karangan SPM tak macam tu kan,dik??Hehe..Kot ye pun,tak perlu laa nak tulis "SAYANG AWAK GILA-GILA #%&@".Tak sopan la adik..Ish3..


Tak pa la.Blog dia.Nak tulis apa-apa pun,tulis la.Tapi yang nak bacanya orang lain.Pemilik blog tu amik SPM taun ni dengan adik saya.So gud luck!Boleh la praktikkan gaya tulisan panjang-panjang tu time jawab paper BM.Tulis yang elok-elok ye adik.HEHE..






p/s:Apasal mulut ni asyik nak perli orang ja ni?ish3...insaflaaa...(-_-")

Labels: , , ,

©