The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Super Junior wins 3 awards in MAMA 2011!

Assalamualaikum..


Memang super hot la tadi.saya tengok live streaming Mnet Asian Music Awards 2011 (MAMA 2011).saya dah jangka yang super junior akan menang besar malam ni.sebab depa memang da best!woww..1st time saya post pasal Super Junior..hehehe..jangan nak termuntah kat sini pliss..just joke.nasib baik Leeteuk tak buat drama air mata masa terima awards tu.. tapi member lain dah meleleh air mata time amik awards album of the year.touching~~


Awards yang Super Junior dah menang:
- Best Male Group
-Singapore's Korean Singer Populariting Award
-Album of The Year-Mr.Simple


gambar sebelum MAMA 2011 start
TAHNIAH SUPER JUNIOR..FIGHTING!!

p/s:artis lain tak amik tau pun..soriiii..~~hehehehe..


©