The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Terpikat dengan Wan Zaharul pulak....

Assalamualaikum..


Tahniah kat pasukan malaysia sebab dah tewaskan cambodia petang tadi.sambil dok tengok game tu,sempat lagi dok usha player team malaysia ni.hehehee...dah lama dah dok tengok player ni main kat padang tapi tak tau nama.lepas dia kasi gol ke-4 tadi,baru tau nama dia.. Wan Zaharul upenya.orangnya kecik ja.sebab tu dapat gelaran Kechik.hehe..




Memang stylo la mamat ni..ish3..cair hati guwa tau..huhu..




p/s: saya tengok bola bukan player hensem ja,tapi skill player tu jugek..hehehe



©