The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
dulu meluat,sekarang..???

hahaha..gelak lagi.
ni la padahnya kalau meluat tahap gila punya..!
ni kes aku tak suka boy yang kerja sekali ngan aku ni.
aku pernah tulis pasal mamat ni.
alaahh..post yang ari itu..klik sini
sekarang ni,apa cerita..???
dia buat baek pulak dengan aku.
sanggup marking paper level yang susah.
sebab apa?aku buat 'pandai'.
protes la kiranya..hahaha..
aku tengok boleh plak...cuba la kalau
tak bagi aku naik angin..kalau tak,mesti
aku tolong..nak amik hati aku kot,
try tanya nama budak tu.
konfius katanya sebab ada budak nama hampir sama.
hahaaahaa...so pikir positif,layan jer laa..
tak baek sombong2 ni..nanti orang tak suka pulak kan..??
so sekarang dia keep smiling jer..
comel pulak dia aku tengok..
aissshhh..jangan...dah da awek nanti,
tak pasal2 aku kena ganyang free of charge jer..
hahaaha...ok..!jangan pikir bukan2 erk..
hati aku tak tergugat lagi walaupun dia
agak comel..hahaha..
ok the end for today yep..!
tengok tu..masam kelat muka tu..
ni time perang,pas tu berbaek dah..
kami jadi rakan sekerja yang baek punya!haha..

Labels:

©