The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
epy bufday dad!

hari ini hari lahir ayah aku..yang ke 45 tahun.
muda lagi tuu..hehehe..
kami beli kek royal king punya kaler..CHEESE KEK!
kami buat makan sikit-sikit jer.
kali ni sambut befday aku sekali
sebab befday aku ahad depan jer pun..
so jimat masa,jimat bajet,
celebrate sekali..bezz kot!
sambut awal dari orang lain..
alhamdullilah..perut aku kenyang..
tu yang penting tu.hehe..tak adalah..
hadiah?tak dapat laa..awal sangat..
tapi yang penting,we are together!
one family..hehe...

bila aku dok makan kek,
aku teringat first time aku sambut befday kat asrama.
macam mana rasa?hurmmm....
bezz laa..sebab aku orang pertama sambut
dalam omroom!hahaha..
simple2 jer makan..ok la.
bajet diorang keluar sendiri kot..
yang aku nak tergelak,depa nak buat suprise!
tapi aku dah taw..saja eksyen jer..
hahaha..tapi sampai sekarang aku still
simpan hadiah pertama dan terakhir
dari omroom aku..kenangan tuu..hehe..
ok la..the end for today k..!

Labels:

©