The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
yang susah sume bagi kat aku!

rilex..rilex..macam marah jer aku ni..
memang la aku hot sangat-sangat..!sebab apa..?
ni mai aku nak cita sikit...
ada budak baru mai keja kat tempat tusyen aku tu.
boy ok..budak politeknik..
aku ingatkan dah masuk poli ni boleh la taw abiz semua.
math budak sekolah form 3 pun susah ka..??
asal ada homework level H sampai level I,mesti nampak muka aku.
sebab apa,suruh aku marking la..adoii..aku ni memang rajin.
so dengan senang hatinya pi la marking padahal hati aku time tuu..
HANYA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI...semua nak senang.hurmm..
dah la amik course engineering..mesti pakar dalam calculus ni..
aku dah tak mau kata apa2..biaq kat dia laa..haha..janji gaji aku jalan seperti biasa.
ok the end for today..

Labels:

©