The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
interview??lemah laa..

hari ini sampai lagi tawaran tapi untuk interview punya..
interview untuk s.p.a..aku try mintak jer tak sangka dipanggil pulak.
dah nama rezeki..walaupun result tak segempak mana pun..huhu..
tapi aku masih tak faham kalau lulus sesi temuduga ni,kena belajar di mana?
aku tak kena masuk u ke..?tapi aku pi jer temuduga ni sebab nak cari pengalaman.
nanti kena interview untuk cari kerja nanti,senang sikit sebab dah tahu.
walaupun di sekolah aku dulu dah buat moke interview..pasal kerjaya la.
markah yang aku dapat time moke interview ni boleh tahan laa..70 lebih.
ni sebab lidah aku kelu time buat group discussion..first time kot..
sesi tengah hari pulak tu.hahahaa..tapi memang bezz..boleh apply segala
nasihat yang panel juri bagi untuk interview nanti..mesti ramai nanti..
haaaah..satu lagi yang buat aku lemah.aku tak boleh berhadapan dengan ramai orang..
kecut perut siot kott..hahahaahaaaa...ok2..aku kena buat preparation.
walaupun sekadar suka-suka jer..hehe..ok the end for tonight..




nervous..!huhu..

Labels:

©