The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
i'm really need it..!

need what......???guess it....haha..ok2


aku perlukan kemaafan dari seseorang...dari orang yang aku pernah
buat jahat laa dolu-dolu....
time aku form 3..kat sekolah lama..
sebab tu kot result spm aku kureng baek sikit walaupun lulus ok gak laa.
aku ni memang suka cari pasal dengan orang padahal orang tu tak cari pasal.
ni kes aku pekena abang senior aku.time tu dia form 5.kira main kacau2 laa ni.
sampai banyak gak la aku kelentong dia tapi dia tu jujur jerr..
walaupun aku tak percaya sangat..tapi aku pikir-pikir balik,
salah aku besar sangat ke..??aku kena mintak maaf gak ke..?
haaaa....konfius betul la.dia pun da buat salah gak..
bagi aku terasa gila kaw-kaw punya...haha...
padan laaa...2-2 muka tembok..
tapi selagi tak minta maaf dengan orang yang kita dah buat salah,
selagi tu tak tenang kan..??hurmm..aku pun dah lupa la nombor phone dia..
memoriez nak ingat nombor ni memang aku tak suka sangat.hehe...
tak pe laa..nanti aku try la cari..walaupun memang seriuz aku kureng cikit
dengan abang2 senior aku time 2..kureng suka la..
aku tak mau ngutuk depa,nanti bertambah rasa bersalah aku kat depa...
kena cari segenap pelusuk negara nak minta maaf..hehe..aku seriuz ni...(^,^)


ok2..the end for today....

Labels:

©