The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
kepala seperti bom jangka

pening-pening....aduzzzzz....apa benda aku melantak entah la..
seharian kat tempat kerja aku asyik dok bertongkat kepala jer.
tak tahan..sakit sangat..!!migran ke??hahaha..spm dah abiz nak tension buat apa..
adoiiii....hehe.asal ada masa free jer,aku malabuhkan mata aku sekejap..
sekejap pun jadi laaa...haha..hari ni budak-budak sikit jer datang so relax la sikit.
kalau semalam,fuhhhh..sampai krem tangan aku dok periksa class work depa.
aku ni kalau makanan jer mesti kena pantang banyak...

sakit kepala:pantang makan beraji or garam terlebih..
resdung:sambal belacan or seerti dengannya laa..(budu or cencaluk...ye ke sama ngan belacan?)
penat:nangka or cempedak.even lepas digoreng pun tak boleh dilantak..hanya boleh dilihat je.

apa lagi??hurmm..yang lain tu aku sumbat jer..haha..no more pantang2(macam orang lepas bersalin pulak..hehe...)
ok....the end for today...!!

Labels:

©